Corona virus maatregelen

Geachte klant ,

De praktijk is weer open. Face-to-face behandelingen zijn mogelijk. Er gaat een triage aan vooraf met de volgende vragen :  Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts(vanaf 38 graden C) ? Heeft u de afgelopen 24 uur COVID 19 symptomen gehad ? Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten ? Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen Corona vastgesteld?

Als u 1 van deze symptomen heeft kan u niet in de praktijk komen, wel is een video consult mogelijk. De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) heeft er voor gezorgd hier een tarief voor is met dezelfde voorwaarden als bij een praktijkconsult. Dit tarief wordt (tijdelijk) vergoed .

Als u geen van deze symptomen heeft kan u gewoon naar de praktijk komen.  In de praktijk in Grootebroek kan ik ervoor zorgen dat er niemand in de wachtruimte zit als u aan de beurt bent. Ook graag voor de behandeling uw handen wassen en uw eigen handdoek meenemen.

 

 

Houding, beweging, ademhaling en ontspanning 0228 – 516974 / 0622535583